DANSK : ENGLISH
Gå til start
Kontakt Sterling
Facebook
Myspace
Youtube
Novopop
Speed of Sound

 
Om sterling
Diskografi
Galleri
Video
Forum
Links
Seneste 4 shows:
06/11 - Odense
20/11 - Albertslund
16/04 - Herning
30/04 - København
Sterling, Pressemeddelelse - forår 2010

Af Kristian Leth, Speed Of Sound

Nyt Album: ”Tonemaskinen”. At Sterlings kommende plade ‘Tonemaskinen’ er et gigantisk skridt frem for gruppen, er en kendsgerning.

Sterlings ‘Tonemaskinen’ er et overvældende værk af højeste karat, et overdådigt konstrueret poppalads, der vibrerer inderligt og præcist!

Musikken brager, svinger og rocker - brillerer, fløjter og synger så englene danser. Bandet med den drengede tone er blevet voksent og rækker langt ud over enhver kasse, som man før har puttet dem i.

Det er bandets selvsikkerhed og håndværk, der har sikret en så overvældende lyd og samhørighed på pladen. Det er simpelthen lyden af et band, der er vokset gevaldigt i vejret.

Første single ‘Spring For Dit Liv’ var Sterling i deres mest energiske og præcise hjørne. Med endnu mere energi end ‘Ubesvaret Opkald’ og med endnu mere bid i teksten.

Anden single ‘Vi Kommer Aldrig Hjem’ løftede endnu mere af sløret for denne plades udtryk. Og med sin nærmest opvisnings-sikre kombination af en hookline fra den hemmelige skuffe, et rystende velspillende band og en boblende overskudsproduktion, gør nummeret det tydeligt, at hvis der er nogen retfærdighed til, kommer Sterling til at eje 2010.

‘Tonemaskinen’ har med både bid og vid samlet mange lyse forårsaftener på et dugfriskt album - begået af en gruppe for hvem alt på mærkeligste facon er faldet på plads. Et album, der allerede virker faretruende meget som en velklingende højtvandsmarkør for dansksproget pop.

Flere oplysninger: Manager Kasper Find, Mail

Tilmeld dig Sterlingske Tidende Afmeld Sterlingske Tidende
Se nyhedbreve
Presse Køb Sterling på nettet